Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bůček sušený

http://jegorm.rajce.idnes.cz/

Solení a naložení na několik dní.

1.jpg

Po čtyřech dnech solení obaleno v koření.

2.jpg

3.jpg

4.jpg

p18.jpg

http://jegorm.rajce.idnes.cz/

Uzení za studena několik hodin.

5.jpg

6.jpg

Značení

7.jpg

Sušení

8.jpg

http://jegorm.rajce.idnes.cz/

Po 60 dnech hotovo.

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

http://jegorm.rajce.idnes.cz/

13.jpg

14.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 63328
Měsíc: 1202
Den: 45

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA