Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krkovice sušená

http://jegorm.rajce.idnes.cz/

Solení a kořenění masa.

1.jpg

1.jpg

Omytí v červeném víně.

3.jpg

4.jpg

Obaleno v koření.

5.jpg

Příprava bránice na obalení masa.

6.jpg

http://jegorm.rajce.idnes.cz/

Zabalení masa do bránice.

7.jpg

8.jpg

9.jpg

http://jegorm.rajce.idnes.cz/

Maso bez bránice,jen staženo provázkem.

10.jpg

Odležení v lednici.

11.jpg

Uzení studeným kouřem.

12.jpg

Sušení

13.jpg

Výsledek mého snažení.

14.jpg

16.jpg

http://jegorm.rajce.idnes.cz/

17.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dotaz

(Ladislav, 5. 10. 2017 19:52)

Prosím o zaslání podrobnějšího receptu předem děkuji ladvalent@seznam.cz

Prosbička

(Michal, 8. 1. 2016 11:43)

dobrý den rád bych vás poprosil o podrobnější návody na sušená masa co zde máte moc děkuji

dotaz

(Zbyněk, 25. 12. 2015 17:30)

konkrétně na krkovici děkuji

dotaz

(Zbyněk, 25. 12. 2015 17:27)

Krásný večer přeji bylo by možné poslat podrobnější postup př.jaké koření jak dlouho v soli a jaká vlhkost a teplota a vubec jak dlouho?možná se blbě ptám ale chtěl bych to skusit moc děkuji muj email:popikzbynek@centrum.cz

je možno bez uzení?

(chachman, 17. 12. 2013 14:31)

Dobrý den.Moc pěkná práce.Je možné vynechat bod uzení studeným kouřem?Děkuji.

Re: je možno bez uzení?

(jegor, 5. 1. 2015 17:03)

Není potřeba udit.Ale já dělal dalmátskou krkovici.Ta chuť CHorvatskýho uzenýho a potom sušeného masa ta se nedá popsat.

 

 



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 63328
Měsíc: 1202
Den: 45

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA