Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ingredience

 

Ingredience neboli přísada je látka, která je součástí směsi (v obecném slova smyslu). Například v kuchyni u receptů na vaření představuje ingredience konkrétní složky, které se používají k přípravě konkrétního jídla. Mnoho komerčních produktů obsahuje tajnou přísadu, která je údajně tajná proto, aby byla lepší než konkurenční produkty.

 

 20130126_090619.jpg

Tekutý kouř můžeme použít všude kde chceme výrazniť chuť, vůni kouře. Např.: při grilování, při pečení, při přípravě polévek, perkeltů, mletých mas, ryb atd.Jasně, hnědá kapalina s charakteristickou vůní kouře z tvrdého dřeva. Výrobek je přírodní kouřový aromatický vodný roztok.Dávkování: 1-3g kouře na 1kg masa! (2dílky vody 1dílek kouře).

Plátky masa marinujeme 15min. po každé straně.

 20130126_090517.jpg 

 20130126_090255.jpg

20130126_091012.jpg

20130126_090936.jpg

20130126_090839.jpg

20130126_090746.jpg

 20130126_090704.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář
 

 



Archiv

Kalendář
<< prosinec / 2017 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 66063
Měsíc: 1584
Den: 63

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA