Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hovězí sušené

    Bresaola

Sušená hovězí kýta z Lombardie pochází původně ze Švýcarska, ale už více než sto let má pevné místo mezi místními regionálními specialitami. Vykostěná kýta se nejprve naloží do soli a pepře, následně se nechá zrát v jeskyních se specifickým mikroklimatem a na závěr se krátce zaudí. Nejčastěji se podává s olivovým olejem, čerstvě mletým pepřem a pečivem.

Více fotografií na

http://jegorm.rajce.idnes.cz/Susene_hovezi/

 

hovezi-1.jpg

 

hovezi-4.jpg

 

hovezi-5.jpg

 

hovezi-8.jpg

 

20150105_133838.jpg

 

20150105_134036.jpg

 
 

 



Archiv

Kalendář
<< říjen / 2017 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 63328
Měsíc: 1202
Den: 45

 
 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA